Monday, February 28, 2011

 

Joep van 't Hek



Links: Joep van het Hek
Rechts: Afshin Ellian.














Joep van 't Hek ging wel heel ver tijdens zijn conference op 26 februari op televisie. Toen hij vertelde dat mijnheer pastoor nog heel wat te likken zou hebben gehad aan Arie Boomsma, die hij voor een getatoeĂ«erde homo versleet. Dat hij een hekel aan homo's heeft, die hij consequent nichten noemt, is wel bekend. Hij vond het nu kennelijk nodig om ook de katholieken die hij viespeuken noemde ook eens een beurt te geven. Ze zouden volgens hem Jezus nog gepijpt hebben. daarom was hij ook aan een kruis genageld vond hij. En dan te bedenken dat Joep een hekel heeft aan Wilders omdat hij de moslims beledigt. Om met professor Smalhout te spreken: het was een gĂȘnant orgasme van lafheid, karakterloosheid en onbenul.

Joep zal denken waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Het is inderdaad makkelijker Christenen te beledigen dan moslims. dat laatste laat Joep wel uit zijn hoofd. Hij zou dan in het vervolg ook met een kogelvrij vest en vier bewakers naar zijn conferences moeten gaan, en daar heeft Joep kennelijk geen zin in.

En dan te bedenken dat het dagblad NRC geen columns meer wenst van de hoogleraar Afshin Ellian, die als weinig anderen de ellende van de islam heeft ondervonden. Zijn kritische vrijheidsstem over de islam staat de redactie niet aan. Joep mag wel doorgaan met wekelijks zijn modderspuit in het dagblad te hanteren als hij dat wil.

Kun je je voorstellen dat ik spijt heb dat ik twee weken geleden mijn jaarabonnement betaald heb op het NRC.

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?