Saturday, November 04, 2006

 

Radboud


Links: nieuwbouw Radboud
Rechts: verpleegafdeling Radboud

Eergisteren zijn we naar de Radbout geweest voor controle. De hematologe Dr. Jacobs was tevreden. Hannie's bloed was in orde. Als je zit te wachten in de wachtkamer komt de analist en neemt je mee voor de bloedprikken. Als je even later bij de dokter komt heeft hij de uitslagen en die krijg je netjes op papier, met uitleg erbij.

Ze heeft vandaag voor het eerst geen Paracetamol en pijnstillers hoeven te nemen. De pijn is verdwenen en ze voelt zich veel beter. We hebben al een flinke wandeling gemaakt en het slapen gaat ook goed. De smaak is nog niet helemaal in orde maar dat gaat ook de goede kant op. Ze mag van de dokter niet langer in gewicht afnemen en zou ze dat toch doen dan maar slagroom en vette vis al is het met tegenzin. Volgende week gaan we nog naar de radiotherapeut en naar de orthopeed.

De radiotherapeut wil weten hoe het gegaan is na de bestraling. Zo wil hij weten of ze last heeft gehad met slikken, oorpijn en zo voort. De orthopeed bekijkt de wervels (foto) en afhankelijk van de uitslag vertelt hij of ze nog langer de brace moet dragen en dergelijke.

Alles bij elkaar mogen we niet mopperen.

Groeten Hannie en Jan


Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?