Wednesday, August 30, 2006

 

De bestraling begonnen.

Gisteren dinsdag zijn we zoals eerder beschreven, naar de Radboud gegaan. Dit bericht staat onder Woensdag, omdat ik het 's avonds na 12 uur op het dagboek gezet heb.
Vandaag Woensdag 30 augustus, zijn er opnieuw MRI foto's gemaakt, om te zien of de ernstig toenemende pijn te verklaren was. Ook heeft de neuroloog alle reflexen en gevoeligheid gecontroleerd. Dat was gelukkig allemaal in orde. Het team besloot om morgen (donderdag) om 11 uur 's morgens te starten met bestraling. De eerste paar dagen wordt dan met de dubbele dosis bestraald, om meteen een goede start te maken. Hannie blijft op de verpleegafdeling van endocrinologie, omdat de bedden van radiotherapie bezet zijn. De verzorging is zeer goed en de zusters doen alles om het haar naar de zin te maken.
Als het bestralings proces zo ver gevorderd is, dat vervoer weer verantwoord is mag ze naar huis, maar dan gaan we met de auto op en neer . Morgen zal Dr. Schreuder (orthopedie) aan de hand van de foto's bekijken of ze 's nachts het metalen brace af mag en daar voor in de plaats het kunststof frame aan kan doen. Met het metalen frame is slapen bijna niet mogelijk, zelfs niet met de nodige slaappillen.
In totaal moet er afhankelijk van de situatie ongeveer 25 keer bestraald worden met één bestraling per dag.
We hopen natuurlijk dat de bestraling snel effect zal hebben
groeten van Hannie en Jan.

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?